Picda

Pionera als anys 60 en fabricació de bosses de plàstic, als 70 de la impressió en flexografia i fabricació de bosses de samarreta, als 80 amb l'adquisició de la primera premsa de tambor central per a quadriromia assolint gran prestigi nacional, ja durant els 90 introduint la tecnologia multicapa i apostant per la internacionalització de la companyia, a primers del present segle amb la utilització de materials reciclats en els nostres productes, és en l'actualitat un referent europeu d'economia circular i gestió moderna i responsable, sent la nostra convicció per al present avançar cap a la indústria 4.0

Des dels nostres inicis ens hem especialitzat en una àmplia varietat de bosses de plàstic i film per a envasament automàtic, diversificant en els últims temps el nostre dossier de producte amb la introducció de la fabricació de bosses de paper.

La contínua inversió en maquinària d'última generació, tecnologia i instal·lacions, juntament amb un equip humà altament qualificat i el ferm convenciment en un desenvolupament mediambiental responsable, fan de PICDA una aposta segura en la seva elecció com a fabricant.

La passió i flexibilitat per adaptar-nos a cada client són els nostres valors i fortalesa com a empresa.


Ofertes de treball relacionades

Picda
Alfarrasí
Peó/na de producció

PICDA sita a Alfarrasí precisa incorporar un peó o peona de producció en la seua organi...

Picda
Alfarrasí
Tècnic/a de manteniment mecànic en industria

Busquem una persona per a lloc de treball de manteniment mecànic en els centre de l'Oll...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Picda i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV