Ací comença la ruta cap al teu futur treball :)

Procés d'inscripció
1R PAS. Crea el teu compte. Completa el formulari amb les teues dades personals i puja el teu currículum per a poder conéixer el teu perfil.

2N PAS. Inscriu-te en les ofertes de treball que s'adapten al teu perfil. El termini d'inscripcions estarà obert del 19 de febrer a l'11 de març.

3R PAS. Si has sigut admés per a realitzar una entrevista de treball, t'ho comunicarem per correu electrònic el dia abans de l'esdeveniment.

4T PAS. Acudeix el dia del fòrum d'ocupació amb antelació a l'hora que tingues l'entrevista. També podràs participar en la resta d'activitats programades.

Ofertes de treball
Els departaments de Recursos Humans de les empreses participants seran presents en la marató d'entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si complixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, per la qual cosa et recomanem visitar esta pàgina diàriament per a revisar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dilluns 11 de març en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per a poder mantindre la teua entrevista de treball el dia de l'esdeveniment.

Empreses participants

No deixes passar aquesta gran oportunitat de connectar amb les empreses que busquen i valoren el teu talent. Pots presentar la teua candidatura a les següents empreses:

Entitats col·laboradores

A més, podràs rebre informació laboral i assessorament individualitzat per part dels experts de les nostres entitats col·laboradores, que també participen en el fòrum d'ocupació.

Fòrum d'ocupació LABORA en ruta Xàtiva

Dimecres 13 de març, de 9 a 14 h, en el Centre Cultural de Xàtiva (CCX)

Estem a...

Centre Cultural de Xàtiva (CCX)

Carrer Palasiet, 15, 2
46800 Xàtiva (València)