Exagro

La Cooperativa del Camp de Vila Nova de Castelló, Coop. V. va ser fundada el 26 de novembre de 1942 per 18 socis, amb l'objectiu de millorar la vida social i econòmica de la població propera, sent la seva principal dedicació als seus socis.

La Cooperativa s'ubica en la població de Castelló, a la comarca de la "Ribera Alta del Xúquer", província de València.

Els primers productes que va comercialitzar van ser els cultivats en aquella època com l'arròs, el blat de moro i gran varietat d'hortalisses.

Posteriorment es va iniciar l' activitat amb la producció i comercialització de maduixot, aconseguint ser la primera exportadora en tonatge d' Espanya, compaginant aquesta activitat amb la de cítrics.

La regeneració de plantacions de cítrics i els elevats costos de cultiu del maduixot, reverteixen la situació passant els cítrics a ser el producte principal objecte de comercialització.

En l'actualitat la Cooperativa la integren 1200 agricultors/es aproximadament la finalitat dels quals és comercialitzar en comú la producció de Satsumas, Taronges, Clementines, i a més la recent producció de Caqui.

El magatzem que la Cooperativa disposa per processar les mercaderies produïdes pels nostres agricultors/es, alberga un total de 18.500m2, dels quals 2.500 m2 són de conservació frigorífica i pre refredat.

La nostra empresa és molt afortunada perquè proveeix taronges produïdes majoritàriament a la Comarca de la "Ribera Alta del Xúquer", lloc on s'interrelacionen dos factors de gran importància per a la producció citrícola, un microclima excepcional i una terra de qualitat, idònies per al cultiu de taronja.

A més, com a element diferenciador, comptem amb uns productors/es amb una gran vinculació històrica a l'agricultura, heretada de generació a generació basada en una dedicació responsable de la cura de les seves parcel·les de manera gairebé artesanal, la qual cosa repercuteix directament en la qualitat externa del producte, cuidant arbre a arbre dins de cada parcel·la.

Ofertes de treball relacionades

Exagro
Castelló de la Rivera
Exagro
Castelló de la Ribera
Tècnic/a de camp

Tens un gran interès per desenvolupar-te en el sector de l'agricultura i ets tècnica/o ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Exagro i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV