ATG Desarrollos

El 2011, naix ATG Desarrollos 2011 SL, una empresa de construcció ubicada a Canals, València. Amb una visió clara i un equip altament capacitat, l'empresa continua el seu creixement i expansió, oferint solucions de construcció industrial, obra pública i residencial d'alta qualitat i eficiència. 

Creiem que quan les persones ambicioses i solidàries s'uneixen, tot és possible. Defensem i fem el correcte. Desafiem les convencions per impulsar un progrés significatiu i positiu per als nostres clients, la nostra indústria i les nostres comunitats. Si bé tenim habilitats i perspectives diferents i diverses, estem units en la nostra recerca interminable per redefinir el que és possible


Ofertes de treball relacionades

Arquitecte/a Tècnic/a

Es precisa arquitecte/a tècnic/a, o enginyer/a d'edificació per a incorporació a oficina.

Auxiliar administratiu/va

Busquem un/a auxiliar administratiu/va amb experiència en tasques de comptabilitat, que...

Encarregat/ada d'obra

Ets una persona que t'agrada liderar equips, vetllar per la seguretat i planificar proj...

Peó/peona d'obra

T'agradaria incorporar-te al nostre equip? Busquem Peó/peona d'Obra per a tot tipus d'o...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a ATG Desarrollos i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV