INELCOM

INELCOM és una companyia tecnològica amb un fort compromís amb els seus clients, que ofereix solucions innovadores i de qualitat, buscant millorar la competitivitat, l'eficiència i la qualitat dels serveis.

Es posa en mans dels clients un servei integral que abasta disseny, fabricació, instal·lació, manteniment i explotació dels equips i sistemes, tenint sempre present com a objectiu protegir la seva inversió.

INELCOM és una companyia global, amb presència a Espanya, Alemanya i Llatinoamèrica, especialista en projectes clau en mà amb més de trenta anys d'experiència en el mercat d'equips i sistemes electrònics.

Amb més de 2300 professionals a nivell mundial en l' àmbit de l' enginyeria, telecomunicacions i tecnologies de la informació amb el compromís de reduir els costos operatius dels clients mitjançant el disseny de solucions i la prestació de serveis externalitzats, estant present en sectors tecnològics molt diversos.

Per a això compta amb capacitats per a desenvolupar tecnologia pròpia a través dels nostres centres d'R+D+i d'Espanya, Madrid i Xàtiva (València), així com una planta de producció situada en aquesta última, des de la qual es fabrica el 100% dels productes.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a INELCOM i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV